3td_2013

Studietur til Playitas med 3td

Playitas er et sportsresort lokaliseret på den kanariske ø Fuerteventura.

I Teamdanmark klassen er elever fra mange forskellige idrætsgrene samlet og turen var derfor placeret sidste i november for at flest mulige af eleverne kunne deltage i turen.

De deltagende fag var idræt og matematik.

Forskellige grupper af elever i klassen havde fået til opgave at stå for et træningspas. De klarer dette rigtig flot og de øvrige elever fik et indtryk af hvordan træning i den specifikke sportsgren foregår. Vi trænede og spillede bla basketball og fodbold.

Da vi var på station i den nærliggende by Gran Tarajal skulle der løbes Coopers test og desuden stod klassens 2 atletikfolk for opvarmning og øvelser til længdespring. Under udførelsen af længdespring skulle de optage videofilm og efterfølgende matematisk modellere springet. Det var meget spændende længdespringsteknikker, vi fik at se udført i praksis 🙂

Eleverne skulle også udfordres i andre idrætsgrene end deres egne, så en af dagene skulle de deltage i 4 forskellige aktiviteter på resortet. Der blev gået til den til Ab-core, Arobics, Vandaerobic, Combat, tennis og mange andre aktiviter.

En af de sidste dage lavede vi en hold triathlon og alle gik til med stor iver. Der blev vist jublet så meget, at resortets øvrige gæster nok syntes, det var lige i overkanten, men Team Danmark elever er jo i den grad konkurrencemennesker 🙂 

En super god tur med masser af aktivitet og godt stof til klassens SRO, som skrives i foråret.

På siden 3td studietur kan man se mere om turen

HK og CA 

  

  
På billedet er vi igang med en opvarmning til fodbold.

Opvarmningsøvelse til længdespring

Klar til combat