Basketstævne

3. december 2014 af Mikkel Løve Nørgaard

På billedet fra venstre: Asger (2td), Mikkel (coach), Sofus (1mb), N-K (3sb), Jonas (2se2), Tue (3se1), Jeppe (1se2), Anders (1td), Anders (2se2) og Lasse (2se2).

I den første kamp skulle ÅSG besejres. Dette gik dog ikke som planlagt; vi tabte en tæt kamp med 2 point efter at have kæmpet os tilbage mod et hold, der ramte kurven på alt, hvad de kastede op i luften. Vores hold har ikke haft mulighed for at mødes og træne, hvilket tydeligt kunne ses på spillet i første kamp.
Efter lidt af en mavepumper i kamp 1 skulle vi møde Risskov, som klart havde et fortrin ift. vores hold med et par spillere på over 2 meter. Efter en rigtig god start, hvor vi for alvor fik presset forhåndsfavoritterne fra Risskov, kunne vi ikke holde deres store spillere fra lette scoringer og kampen endte med et forholdsvis klart nederlag.
I den sidste kamp mod Egå Gymnasium, var der kun æren tilbage at spille for. Det blev en tæt kamp, men endelig viste gutterne fra Mars for alvor klassen. Efter at have været bagud det meste af kampen, fik vi samspillet til at køre og i 4. periode fik vi slået det afgørende hul og trak sejren hjem. Vi sluttede altså med at spille det bedste bold i sidste kamp, så alt i alt en rigtig god dag.