Danmarksmestre i fodbold

Af Niels Erik Jensen

På en flot solskinsdag i uge 43 tog drengene fra Marselisborg pokalen i gymnasieskolernes fodboldturnering hjem hvor den hørte hjemme.

Efter en spændende pulje endte vi som vindere af puljen med sejre over Viborg katedralskole og Munkensdam gymnasium. Et dumt nederlag til Køge gymnasium kom ikke til at koste os semifinalepladsen, hvor vi skulle møde Vestskoven gymnasium. De 2*13 minutter endte uden scoring og så skulle det afgøres i straffe. Her trådte drengene virkelig i karakter, hvor vi scorede på vores 3 første spark og samtidig pillede vores målmand, Villads fuldstændig broden af deres straffeskytter. Så han kunne selv sparke det 4 spark ind og så var vi i finalen, hvor skulle møde Ordrup Gymnasium.
Kampen igennem var vi det bedste hold, men bolden ville ikke ind over stregen, så vi måtte igen afgøre det på straffe. Kvaliteten var høj hos begge hold, men Villads pillede igen bolden, da Ordrup sparkede deres 8 spark, og så kunne Ole gå ned til pletten og afgøre det, hvilket han selvfølgelig gjorde og så kunne fejringen ellers begynde.
Et voldsomt godt hold, der lover godt for de kommende år.

Kæmpe tillykke til drengene fra den stolte træner.

Holdet til historiebøgerne er:
Villads Olesen, Faysal Halimi, Mustafa Hüsseinzada, Phillip Mundt, Anton Holst, Zakarias Vinther, Casper Rønnow, Bertel Have, Konrad Have, Khaled Abdo, Martin Mai, Andreas Nybro, Sander Bøje, Ole Jessen, Gustav Elmgaard og Jakob Feilberg.