Musical

På Marselisborg Gymnasium har vi en lang og vedvarende tradition for store musicalopsætninger. Alle sejl bliver sat til med scene, lys og lyd og hver gang er der mange elever, der deltager og er med til at gøre det hele stort og flot.

Marselisborg Gymnasiums stærke hold af frivillige elever og lærere knokler i disse vinterkolde måneder med opsætningen af musicalen “Hair”, der har premiere onsdag 31. januar 2018 og vises endvidere torsdag 1. februar og fredag 2. februar i skolens multihal. Allerede nu bør et stort kryds sættes i kalenderen!

“Hair” finder sted i 70’ernes New York, og omhandler landsbydrengen, Claude, der skal tjene i millitæret på den amerikanske side under krigen i Vietnam. Imidlertid møder han en gruppe hippier, deriblandt den smukke overklassespige, Sheila, som han hurtigt falder pladask for. “Hair” er spækket med kærlighed, rusture, peace-tegn, og ikke mindst HAIR, og forestillingen bliver yderligere krydret med en vifte af lækre musiknumre, der spilles af skolens egne elever. Vi kan forsikre jer om at det er en forestilling man ikke vil gå glip af – glæd jer!

Følg med i den spændende udvikling på billederne herunder, og hold jer opdateret på Marselisborg Gymnasiums facebook-side for endnu flere appetizers.

Vi har tidligere kastet os over musicals som fx The Commitments, Moulin Rouge og We will rock you (Queen). Vi har også lavet en lille afstikker med en teaterkoncert i 2013, hvor vi nyfortolkede en stribe af Tim Christensens sange og iscenesatte det hele på en ny og spændende måde.

Hvert andet år samler vi alle der gerne vil være med, og her er der både plads til sangere, musikere, scenografer, syere, dansere, springgymnaster, teknikere og skuespillere. Vi mødes typisk en gang om ugen i 2 måneder + ca. 2 weekender, hvor vi får det hele til at spille sammen.

Det, der er specielt ved at være med i musicals, er at man møder elever fra alle klasser og alle årgange, så man hurtigt får nye venner, der her kan mødes på lige fod. Efter et antal forestillinger mødes alle til oprydning, øl og pizza og en masse hygge.

Så hvis du har mod på at være med, så tjek hjemmeside og opslag de år, hvor det går løs. 

Mammamia musical
Musical 2018
We will rock you musical
Moulin Rouge