Gymnasieskolernes Ultimatestævne sept. okt. 2010

12. oktober 2010 af Idrætslærer Janne

34 hold var tilmeldt og heraf kom 16 videre. Marselisborg hold 1 vandt stort og blev nr.1 i midtjyllands regionen, hold 2 kæmpede bravt, men blev desværre ikke blandt de 4 bedste hold, som gik videre til finalen.

Finalen fandt sted i Svendborg, på Svenborgs flotte Stadion, hvor vi både spillede kampe tirsdag aften og fra tidlig onsdag morgen til eftermiddag. Deltagerne var Anders Holme, Frederik Andersen, Mikkel Sauer, Karoline Jensen, Laura Kamronn, Julie Gormsen, Laura Mathiasen, Daniel Riis, Mathias Høyer og Anders Jakobsen.

Som vinder af vores pulje kom vi i en pulje med stærke hold som Åbenrå og Frederiksborg, begge med mange klubspillere. Det var jævnbyrdige og spændende kampe på høj spillerniveau, men desværre måtte vi konstatere i kampens sidste sekunder, at modstanderne fik det ene mål mere som afgjorde kampen og dermed også et farvel til puljen blandt de 8 bedste hold. Der blev virkellig spillet flot Ultimate og vi vandt overlegent i de andre kampe i puljen fra 9-16 pladsen, men skuffende at et mål for lidt kan resulterei en samlet plads som nr.10. Vi var bedre end det, mente dem som så kampene, men vi havde ikke heldet med os.

Det var et godt stævne med middag, overnatning og sociale aktiviteter om aftenen, og ikke mindst godt humør og sammenhold begge dage. Men stemningen på vejen hjem mod Marselisborg var lidt mat, fysisk træthed og skuffelser, hvillket jeg godt forstår – for I var bare gode – hele holdet.

På billederne ses bl.a. begge hold sammen med klubtræner Søren Trangbæk, som vi takker for prof. undervisning.