København 3mb

Bodil Hess (dansk) og Marianne Bruun (historie)

Program

Mandag 18/4
Afgang Aarhus 12:15 ( vi mødes 11:45 ). Ankomst Kbh 15:05. Indkvartering Danhostel.
Klokken 20:00 Skuespilhuset. Holbergs komedie ”Barselstuen” i moderne udgave. Vi mødes 19.30. Bodil forsyner med materiale om forestillingen. ( ligger på lektionen onsdag 13/4)

Tirsdag 19/4
Her håber vi på en byvandring i det centrale København om formiddagen.
Eftermiddag besøger vi Arbejdermuseet, hvor vi IKKE har bestilt rundvisning, men hvor Marianne kan fortælle om ”de gode steder” på museet.

Onsdag 20/4
Efter morgenmad går vi til ”Medicinmuseet”. Lige et sted for en biologiklasse. Marianne kan fortælle, hvad det handler om. Her har vi bestilt en rundvisning, der varer fra 10:30 til 11:30.
Om eftermiddagen har I fri til egne aktiviteter. Vi har listet nogle forslag op. Nogle kræver entré, andre er gratis : Statens Museum for Kunst, Den blå lagune, Papirøen, Christiania, Eksperimentariet, Nørrebroparken, kunstmuseet Louisiana i Humlebæk ….

Torsdag 21/4
Rundvisning i antiksamlingen på Glyptoteket under overskriften : ”Antikkens helte og idealer” fra 11-12. Efter rundvisningen kan I frit gå rundt og nyde brygger Jacobsens bygning og eksempelvis den meget fine samling af impressionistisk malerkunst. Bodil forsyner jer med materiale om Glyptotekets historie. ( ligger på lektionen onsdag 13/4 )
Der er afgang mod Aarhus klokken 18:55 og ankomst 21:43, så hvis I ikke nåede nogle af aktivitetsforslagene onsdag, kan I nå dem inden togafgang.