Malaga 2es

Ingrid Møller (dansk) og Barbara Loebenstein (spansk)

Dagbog

13. marts

Vi startede dagen ud med at forlade hotellet ”Patio 19” kl. 9:20. Herefter tog vi toget mod Benalmádena, hvor vi tilbragte formiddagen på stranden efter en længere gåtur igennem en smuk park.

   

På stranden havde vi samvær med andre unge spaniere, hvor vi bl.a. spillede beachvolley og fodbold, samt interviewede dem på spansk.

På stranden skabte det
fantastiske vejr, samt det gode selskab en hyggelig
stemning.

Bagefter fik vi en pause før vi skulle videre til Flamenco. Vi blev her opdelt i grupper og skulle danse i ca. halvanden time. 

 

    

14. marts

PICASSO MUSEET OG BYVANDRING

Patio 19. Morgenfriske es-elever begyndte at samle sig om de polka-prikkede borde, stadig med søvnen i øjnene som dog stadig udstrålede spænding for den kommende dag, og hvad end den måtte bringe. 
17 kilometer målte skridttælleren ved slutningen af dagen, hvor vi blandt andet kom forbi det berømte Picasso Museum, hvor klassen blev belært om Picassos livsværker og personlige værdier. Efterladt i vores hukommelser forblev det faktum, at vi blot så nogle få af hans 40.000 værker. Som en afslutning på rundvisningen blev vi alle foræret en kopi af Picassos fortolkning af Francois Gilot fra 1946, og gaven indkapslede samme entusiasme, som vi havde haft på rundvisningen.
Turen gik efterfølgende videre til El Mercado de Atarazanas, hvor alle sanser blev sat i spil. Synssansen blev pirret af alle de forskellige, smukke farver de mange frugter og grøntsager indeholdt.

    

 

15. marts

Mijas Pueblo, på dansk Den Hvide By – hvis er du til æsler, swimmingpool og skattely så er det stedet. Byen var stille, men flot i dens kridhvide arkitektur. Desuden var der en ærkedansk bar i nærheden – ”Den Danske Bar”. Som prikken over i’et, var der rig mulighed for en hyggelig tur rundt i Mijas på et æsel. Man kalder dem for taxaæsler, som de er utrolig kendt for 

    

En af de velbevarede seværdigheder i byen er den flotte kirke ”Ermita de la Virgen de la Peña” som er bygget ind i en klippe som skuer ud over vandet og til sammen giver en fortryllende helhedsoplevelse. Når man træder ind i kirken, er de rå klippevægge udsmykket med guld i alle afskygningerne.

Dagen sluttede af med en lækker omgang frokost, som bød på spaghetti, paella og andre spanske traditionelle retter. Dermed fulgte der naturligvis et glas sangria eller for nogen et koldt glas rødvin med, hvilket kun gjorde udflugten til Mijas til en endnu bedre oplevelse.

   

17. marts

Sidste dag i Malaga brugte vi på at lave interviews med nogle af Malagas lokale, hvorefter vi var 3 timer i sprogskole. Da vi kom hjem fra sprogskole, gik vi tilbage på hotellet, hvor vi pakkede vores kufferter. Dagens højdepunkt var om aftenen, hvor vi tog ud og spiste sammen, elever og lærere, på Malagas mest populære tapasrestaurant ”El Pimpi”.

Sprogskolen varede fra klokken 14.00 til klokken 17.00, hvor vi herefter skulle hjem og pakke vores kufferter. De andre dage på sprogskolen var om formiddagen.