November

November folder

Videoen er et timelapse af elever, som laver forsøg i forbindelse med deres studieretningsprojekter.

Det er titlen på et storstilet forskningsprojekt på Aarhus Universitet, som Marselisborg Gymnasium blandt 37 andre gymnasier fordelt rundt i landet deltager i.

Vores 3. holds volontører er lige kommet hjem fra den nordghanesiske landsby, Malshegu – glade, solbrune og meget trætte!

Tak for en fantastisk teaterkoncert

I fredags var der paneldebat på Marselisborg gymnasium som optakt til kommunalvalget.

3se1 og 2ms var onsdag den 13. november sammen med to samfundsfaglige klasser fra Odder Gymnasium til inspirationsdag som led i årets samfundsCup.

I dag, tirsdag den 12. november, kom valgbussen på besøg. Valgbussen er lanceret af Aarhus Kommune for at få flere unge til at stemme til kommunalvalget.

Fredag den 15. november kl. 10.00 er alle 2. og 3.g’ere med samfundsfag A inviteret til politisk debat mellem socialdemokraten Kristian Würtz og venstremanden Bünyamin Simsek.

2se2 har haft AT og arbejdet ud fra følgende spørgsmål: Hvordan får vi de unge til at stemme ved kommunalvalget 19/11, og hvilken rolle spiller medierne for de unges valgdeltagelse?

Lektiecaféen udvides med et nyt initiativ – ”Lektiehjælpen”.

Så er efterårsudgaven af Forældreforeningens NYT kommet

Forældreforeningen og Marselisborg Gymnasium inviterer til foredrag med hjerneforsker og jazzmusiker Peter Vuust mandag den 4. november 2013 kl. 19.30.