Ny rektor

10. december 2015 af Erik Meineche Schmidt

Pressemeddelelse

Uddannelsesleder Kirsten Skov, Egaa Gymnasium, tiltræder som ny rektor på Marselisborg Gymnasium den 1. februar 2016.

Kirsten Skov er uddannet i fransk og dansk på Aarhus Universitet, i medievidenskab på Københavns Universitet og har desuden en mastergrad i Offentlig Ledelse. 

I gymnasieverdenen har hun en lang erfaring fra flere skoler, sidst fra Egå Gymnasium, som hun har været med til at grundlægge, og hvor hun har fungeret som uddannelsesleder. Hendes ansvarsområde har været planlægning, udvikling og samarbejde med eksterne partnere lokalt og internationalt. Hun har derudover via bestyrelsesarbejde erfaring med grundskolen og via undervisning, censorarbejde og formandskab for universitetscensorer god erfaring med universitetsverdenen.

        

Bestyrelsesformand Erik Meineche Schmidt udtaler: ”Med ansættelsen af Kirsten Skov har Marselisborg Gymnasium sikret sig en ny rektor, der med engagement og lydhørhed skal stå i spidsen for den stadige udvikling, der er en del af Marselisborg Gymnasiums tradition, og som fortsat vil sikre skolen en solid position blandt danske gymnasier.”

Gymnasiesektoren står over for udfordringer i de kommende år, og Kirsten Skov har erfaring i at tackle store forandringer, så faglig kvalitet og trivsel fortsat prioriteres.

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med skolens ansatte, med eleverne, skolens forældrekreds, bestyrelsen og skolens mange eksterne samarbejdspartnere om fortsat at gøre Marselisborg Gymnasium til et attraktivt og første klasses uddannelsessted, der vil kunne bære igennem også på den lange bane. Pædagogisk udvikling og skolens åbenhed lokalt og globalt er vigtige fokuspunkter”, udtaler Kirsten Skov.

Yderligere oplysninger:

Tiltrædende rektor Kirsten Skov, tlf. 20255291
Bestyrelsesformand Erik Meineche Schmidt, tlf. 23382376