Sejr igen!!

Thomas Skotting

Holdet bestod primært af 1 og 2G´ere, hvorfor gennemsnitsalderen var forholdsvis lav i forhold til de 3 G´ere som der skulle spilles imod. Der skulle altså vises gejst og fightervilje for at hive sejren i land.

Første kamp stod mod ærkerivalerne fra Århus statsgymnasium, der har elimineret Marselisborg de sidste to år i træk.  Kampen nåede dog aldrig at blive spændende, idet vi fejede modstanden fuldstændigt af banen. Slutresultatet blev på 64-34 til Marselisborg. Næste kamp stod mod Risskov 2. Heller ikke her nåede kampen at blive spændende og det blev til en komfortabel sejr til Marselisborg på 89-44.

Stævnets finalekamp stod mellem Marselisborg og Hadsten gymnasium. På grund af en lidt for lang pause og en dertilhørende lidt for lang powernap havde Marselisborgs spillere lidt svært ved at finde det suværene spil fra den indledende runde frem. Efter halvlegen vågnede vi dog op og endte med at hive endnu en komfortabel sejr på 71-43 i land.

Dagens detalje stod Jon Sturlarson for da han behændigt stjal bolden fra modstanderens point guard, løb ned i den anden ende og udførte et dunk der var Kobe Bryant værdigt.

Tak til drengene for godt spil og god gejst…