Ultimatestævner 2014

6. oktober 2014 af Janne Kjær

 

Vi startede med kuling og storm til regionsstævnet i Hadsten og trods det, spillede begge hold sig videre til finalestævnet med en flot 1. og 3. plads. Begge hold præsterede optimalt, selvom vinden gjorde det vanskeligt at kaste og gribe discen.

Til finalestævnet i Haderslev, i sidste uge, havde vi  flotte aftenskampe i varme og sol, men dagen efter regnede det uafbrudt hele dagen. Så det er fantastisk at opleve alle 160 spillere i højt humør og med en kampgejst som varede alle 7 kampe. Der blev spillet Ultimate med høj kvalitet, og det var spændende og meget jævnbyrdige kampe.

Kun 1 point kunne afgøre om et hold kom i puljen om pladserne nr. 1-8 eller nr. 9-16: Desværre for hold 2, de manglede kun det ene point for at komme i puljen nr.1-8, men der blev spillet med høj spirit og godt humør. De er på banen igen næste år, så vi kommer stærkt igen.

Hold 1 blev  overbevisende vinder af de indledende kampe og sluttede efter mange tætte kampe på en flot 3. plads. Nr. 1 og 2 blev klubholdene fra Tørring og Esbjerg, som altid vinder, så at få en 3. plads svarer til en fantastisk placering for et hold uden ultimate klubspillere. Det er bare ultimativt Ultimate.

Jeg er sikker på, at de 2 hold, elever fra både 1.2. og 3.g., hyggede sig i de 2 dage stævnet varede og hvilken ultimativ holdspirit og spillerfight de viste trods silende regn hele dagen.

Stort tillykke til begge hold fra drætslærer Janne