Forløb

På denne studieretning møder du en række spændende forløb, der kombinerer fagene - studieretningsfagene så vel som fællesfagene.

Eksempler på forløb:

Bob Dylan

Fag: Musik og engelsk

Nobelprisen i litteratur “for having created new poetic expressions within the great American song tradition”. Vi arbejder med teksterne, sætter dem i litterær sammenhæng, og undersøger deres samtid og politiske betydning. I musiklokalet hører vi sangene, diskuterer indspilningerne, hvorefter sangene spilles og der arbejdes med udtryk, autenticitet og performance.

Rap musik

Fag: Musik og engelsk

Sprog, identitet og modkultur er omdrejningspunkter. Vi bruger begreber som slang, humor, rim, billedsprog, anakronismer og semantiske skemaer. I musiklokalet arbejder vi især auditivt med aflytning. Samtiden er afgørende for de emner rapmusik beskæftiger sig med, så vi undersøger de samfundsmæssige forhold, som ligger til grund for budskaberne i teksterne.

Musikproduktion

Fag: Musik og engelsk

Er du vild med at lave din egen musik i programmer som FL Studio eller Ableton? Så er forløbet her en mulighed for at arbejde kreativt, innovativt og produktorienteret. Det kan handle om at sætte musik til reklamer, små kortfilm eller dramastykker. Vi arbejder også med at indspille på egne instrumenter direkte i computeren.

Dystopian Litterature

Fag: Musik og engelsk