Volleystævne

16. januar 2015 af Thomas Lund

Den 14. januar var vores herre- og damevolleyhold til turnering på Silkeborg Gymnasium. Vi startede dagen med busturen sammen med Katedralskolen – men mere om dem senere!

Pigerne var fantastiske. De skulle starte ud mod et Risskov-hold, der havde flere træninger bag sig, og som leverede en stabil gang volley. Pigerne, der var et sammensat hold af meget øvede spillere og knap så øvede spillere, skulle lige finde hinanden, og det kostede os det første sæt. Vi kunne dog fornemme, at de sagtens kunne være med, og efter et par justeringer vandt de sikkert andet og tredje sæt. I næste kamp gik det ud over Ikast, der blev slået med 2-0. Dermed var puljen vundet, og de var nu klar til semifinalen. Det blev en utrolig tæt kamp med ombolde til sidst i første sæt, men pigerne spillede med en utrolig ro og tro på egne evner, så sættet og kampen blev hevet hjem.

Nu stod finalen mod Katedralen. Katedralen var et hold med gode hævere og gode smashere, så pigerne skulle spille deres bedste for at være med. Og det gjorde de. Katedralen fik aldrig en chance. Det var en fornøjelse som coach at kunne stå på sidelinjen og se pigerne vinde finalen uden de store problemer. Holdet havde i løbet af kampene gået fra at være en flok lidt famlende volleyspillere til et hold, der selvsikkert styrede sig igennem finalen. Stor ros til dem.

Så nu venter det store finalestævne.

Drengene startede ud mod Risskov 2 – et hold de sagtens kunne slå, men på trods af at Mars-drengene hoppede enormt højt og slog voldsomt hårdt, så tabte de alligevel knebent til et hold, der ikke var bedre – men blot bedre sammenspillet. I næste kamp mødte drengene Herning, der senere vandt stævnet. Trods heroisk fight – var drengene bare oppe imod et bedre hold. Så drengene var ude, og måtte nøjes med at heppe på pigerne resten af dagen.